Horecaschorten voor professioneel gebruik

Kwaliteitsschorten

Horecaschorten voor professioneel gebruik

Horecaschorten

Horecaschorten nodig? Heb je een restaurant, hotel, café, broodjeszaak, cateringbedrijf, ijssalon of een andere horecagelegenheid? Dan komen professionele schorten voor je medewerkers goed van pas! Een degelijk horecaschort is van goede kwaliteit en gaat lang mee.

Schorten worden in de horeca immers intensief gebruikt. Ze dienen als dagelijkse werkkleding in de keuken of de bediening en dit levert regelmatig allerlei vlekken op, van etenswaren en dranken. Kokschorten, serveerschorten en barschorten was je daarom vaak.

De kwaliteitsschorten van de Schortenfabriek zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en je kan ze dagelijks wassen op 90 graden. Hierbij blijft de sterkte en de kleur zeer lang behouden!

Schorten met horecakwaliteit gebruiken

Het gebruik van horecaschorten in je lunchroom, bar, brasserie, pizzeria, strandpaviljoen, bedrijfskantine of bakkerij is functioneel voor de werkzaamheden van je horecapersoneel en het geeft je zaak een professionele uitstraling. Door het dragen van een schort is de normale kleding van keukenmedewerkers en bedienend personeel goed beschermd tegen vuil. Tijdens het bereiden van maaltijden en het schenken of serveren van drankjes wordt er immers wel eens wat geknoeid.
Onze producten kunnen industrieel worden gewassen op een hoge temperatuur

Vlekken

 

Borduren of bedrukken

Door een bedrijfslogo te borduren of bedrukken op het schort zijn je barkeepers en obers bovendien goed herkenbaar als werkzaam voor jouw zaak. Doordat je bedrijfsnaam beter zichtbaar is, levert je dit extra naamsbekendheid op. Een goed logo borduren? Lees hier nog wat tips.

Een breed assortiment schorten voor horecapersoneel

De Schortenfabriek biedt je een breed assortiment schorten met horecakwaliteit, zoals bakkerssloven, kokssloven, Franse sloven en halterschorten. Deze zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, maten en dessins. De stoffen bestaan uit 65% polyester en 35% katoen en hebben een zware kwaliteit van 245 gram/m2. We verstevigen de sloven op de kwetsbare punten bovendien met duurzame trenzen, zodat de sloven op deze plekken niet gaan scheuren. Daarnaast leveren we de schorten met extra lange banden. Hiermee kun je het schort zowel aan de achterzijde als de voorzijde dichtknopen. Zo zijn de schorten passend te dragen voor al je horecamedewerkers!

Sloven en schorten op maat laten maken, zoals jij het wilt

De Schortenfabriek maakt alle horecaschorten en horecasloven zelf in Nederland. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en snel inspelen op de specifieke behoeften voor jouw horecagelegenheid.

De schorten voor de horeca voorzien we op jouw verzoek van diverse extra’s. Zo maken we bijvoorbeeld verstelbare nekbanden met een gesp of drukknopen. Hierdoor kan elke kok of andere medewerker het halterschort aanpassen aan zijn of haar lichaamslengte. Ook kun je kiezen voor een zijzak of een 2-delige of 3-delige zak op voorkant van je bedrijfsschort. Dit is altijd handig als je even snel iets op moet bergen om de handen weer vrij te hebben.

Figuurnaad en loopsplit op de sloven

Het aanbrengen van een figuurnaad en/of een loopsplit zijn fijne opties die het draagcomfort en de pasvorm van je schorten en sloven verbeteren. Het ziet er bovendien vaak beter uit!

Een loopsplit zorgt voor meer beweegruimte bij het lopen in de bediening, vooral bij horecagelegenheden met meerdere verdiepingen is dit een must! Een figuurnaad is een driehoekige figuurnaad die wordt aangebracht aan de bovenzijde van de sloof. Door de figuurnaad sluit de sloof beter aan op de vormen van het lichaam.

Of toch een knoopsgat of contrasterend garen?

Tevens kun je denken aan het laten maken van een (extra) knoopsgat aan je sloof. Dit kan bijvoorbeeld handig om de band van de sloof doorheen te halen. Verder kun je ervoor kiezen om je schort met een dubbel stiksel of contrasterende kleur garen te laten stikken in plaats van het standaardstiksel. Deze finishing touch geeft een prachtig effect.

Daarnaast kun je jouw schorten een geheel eigen look geven middels een gekleurde baan stof, zoals een rode baan op een zwarte sloof. En tot slot is het mogelijk om metalen nieten of rivetten aan te brengen, bijvoorbeeld op kwetsbare punten of om een hippe uitstraling te creëren.

Schorten maken in een ontwerptool?

Onze dealers beschikken over een geweldige ontwerptool. Op deze manier kunt u bekijken hoe uw horacaschorten eruit komen te zien. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen wordt uw unieke horecaschort samengesteld. Vraag onze dealers naar de mogelijkheden, ze helpen u graag!

Horecaschorten bestellen voor de horeca?

Bij de Schortenfabriek bestel je voordelige kwaliteitsschorten voor de horeca! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling. Na akkoord heb je de kledingstukken binnen vijf tot vijftien dagen in huis!
Voor de productie van de sloven en schorten werken wij samen met de beste stoffenleveranciers. Je bent dus verzekerd van een topproduct dat lang bruikbaar en vaak te wassen is.
Hierbij blijven de kleuren uitstekend behouden. Je kunt kiezen uit vele extra’s, lengtes, kleuren en dessins, zoals een mooie bakkersruit of een stijlvolle krijtstreep.
Kleurenkaart Schortenfabriek
Dit levert een uniek schort of sloof op dat helemaal past bij jouw horecagelegenheid! Bekijk het grote aanbod schorten en sloven voor de horeca op deschortenfabriek.nl en ontdek de mogelijkheden!
Bekijk ook onze 10 onmisbare tips voor schorten kopen. Vraag één van onze dealers naar de mogelijkheden! Ze helpen u graag verder!